Om ViPo Säkerhetstjänster

Vilka är ViPo?

ViPo Säkerhetstjänster arbetar med försäljning av tjänster som förebygger IT-brott. Vi brinner för personlig kundkontakt och kontaktar därför våra kunder via telefon.

Har du blivit kontaktad av ViPo?
Vi förstår att det kan vara svårt att bilda sig en uppfattning utifrån enstaka samtal, med människor man aldrig träffat. Vill du se mer av oss får du gärna besöka vår sida med medarbetare här.

Vill du jobba med oss?
Se vilka möjligheter vi erbjuder just nu!

Vi prioriterar

Vad är ViPo för företag?

ViPo står för trygghet i alla led. En trygg arbetsplats, trygga affärsrelationer och trygga tjänster. Vi är transparenta i vårt arbete och delar gärna med oss av vår vardag. Är du nyfiken på hur det är att jobba hos oss får du gärna kolla på vår Instagram här.

 

Är ViPo ett rekommenderat företag?

ViPo utvecklas ständigt och en av våra främsta styrkor är att skapa en god arbetsmiljö. Vi vet att det bästa arbetet utförs av medarbetare som mår bra på jobbet, och medarbetare som mår bra på jobbet delar med sig av sin goda energi till de kunder som kontaktas. Kanske är det därför vi stolt kan meddela att vi är ett rekommenderat företag hos Reco 3 år i rad, och det enda företaget med ID- och Bolagsskydd som är medlem i Säkerhetsbranschen.

Vi prioriterar din framtid

Söker du jobb i Helsingborg?

ViPo växer så det knakar och är ständigt på jakt efter nya, härliga och drivna kollegor.
Se vilka tjänster som ligger ute just nu, eller connecta med oss för att bli meddelad så snart vi lägger ut något nytt!