Om ViPo Säkerhetstjänster

Vilka är ViPo?

Vi på ViPo har sedan starten 2018 arbetat för ett tryggare samhälle med hjälp av smarta lösningar för privatpersoner och företag rörande IT-brott. Vårt mål är att bidra till ökad säkerhet och medvetenhet kring ID-kapningar, Bolagskapningar och Skimming.

Vill du jobba med oss?

Sök jobb som säljare hos ViPo i Helsingborg
Digital Bedrägerier
Vi prioriterar

Värderingar

Trygghet, trivsel, tillit och teamet är våra ledord. Vi prioriterar dina åsikter och synpunkter och arbetar alltid framåt. Vårt kontor är skapat för att ge trivsel och ett starkt, välmående team. Medarbetare som mår bra skapar i sin tur den bästa servicen och den tillit du som kund behöver för att känna dig trygg med oss.

Vision & Mission

Vår vision är att bidra till ökad IT-säkerhet och ökad medvetenhet rörande IT-brott hos privatpersoner och företag. Vårt mål är att bedragarna ska gå lottlösa och på så sätt förhindra att brotten fortsätter eskalera.

Via samtal och digitala kampanjer vill vi uppmärksamma och utbilda dig som kund om den stora risk IT-brott innebär. Med hjälp av våra tjänster och vår kompetens hjälper vi dig när det behövs som mest.

Omdömen
handelser_minasior_vipo
ID-Larm Prio

Kom igång med ID-Larm Prio

Mina Sidor och kreditbevakning
På Mina Sidor kan du kontrollera händelser samt annat såsom kreditscore, företagsengagemang i Sverige etc.

Stöldskyddsregister
Ett hett tips är att du så snart som möjligt lägger in dina värdehandlingar och kortuppgifter i vårt stöldskyddsregister.

Blir du av med väskan på resan kan du spärra alla kort och värdehandlingar med ett enda samtal till oss. Vi beställer dessutom nya kort i den mån det är möjligt.

Spärrservice hela dygnet
Du kan alltid spärra dina uppgifter och identitetshandlingar hos oss. Ett enda samtal krävs och vi finns tillgängliga för dig 24/7.

Stöldskyddsdekaler
Missa inte att märka upp brevlåda och andra värdesaker med våra stöldskyddsdekaler.

Förlorar du till exempel dina glasögon och de lämnas in till oss ser vi till att du får tillbaka dem och upphittaren får hittelön!

Integritetspolicy

Vi prioriterar din integritet

Öppna PDF för att komma till vår integritetspolicy. Du kan även välja att ladda ner en blankett för begäran av registerutdrag för att ta del av hur dina personuppgifter används av oss.

Begära tillgång till data

Vi prioriterar din integritet. Du som privatperson har således rätt att få information om vilken data vi behandlar om dig. Vill du lämna en begäran gör du det skriftligt. Din ansökan måste därtill undertecknas av den sökande samt innehålla uppgifter om namn och personnummer.

Skicka begäran till:
ViPo Säkerhetstjänster AB
Järnvägsgatan 7
252 24, Helsingborg

Utdragen sänds till den sökandes folkbokföringsadress inom en månad från det att ansökan inkommit till oss.

Begära rättelse av data & invända till behandling av data
Ring vår kundtjänst för att begära rättelse.
Telefon: 042-12 19 11

Övriga rättelser
Rätt till begränsning av behandling och rätt till dataportabilitet av data började gälla i samband med att EU:s nya dataskyddsförordning, även kallad GDPR, trädde i kraft den 25 maj 2018.

Kontakta ViPo
0