ViPo – En del av Säkerhetsbranschen

ViPo är utvalda som medlemsförmån för medlemmar i Säkerhetsbranschen
ViPo’s VÄNNER

ViPo – En del av Säkerhetsbranschen

SäkerhetsBranschen är en förening för säkerhetsföretag med över 500 medlemmar. Deras arbete bidrar till ett säkrare samhälle tack vare fler och bättre affärer för medlemmar och deras kunder. Föreningen säkerställer att medlemmarna har rätt kompetens, agerar ansvarsfullt och levererar med hög kvalitet.

Som en del i ViPo’s arbete för ett tryggare samhälle kan vi presentera att tjänsten Bolagskollen nu är en medlemsförmån för Säkerhetsbranschens medlemmar.

 

Säkerhetsbranschen säkerställer och främjar en tryggare bransch

Vi talade med Marknads- och kommunikationsansvarig Sofia Blomqvist rörande föreningens inställning till Bolagskapningar:

Bolagskapningar och bedrägerier är ett allvarligt problem, och vi ser det som väldigt positivt om vi kan underlätta för våra medlemmar att skydda sig mot detta.

Sofia Blomqvist belyser vidare vikten av att vara medveten och uppmärksam på problemet:

Vi delar erbjudandet för att öka kännedomen till våra medlemmar om problemet, samt om att det finns lösningar som hjälper dig att skydda företaget och privatekonomin.

 

Vill du veta mer om vårt samarbete? Läs mer om ViPo’s tjänst Bolagskollen och vårt medlemserbjudande här.

ViPo – Vi prioriterar ett tryggare samhälle

Varje dag drabbas ca 6000 svenskar för försök till ID-kapning, men endast 1% av brotten utreds. ViPo Säkerhetstjänster arbetar för att öka medvetenheten rörande brotten och försvåra processen avsevärt för de kriminella. Vi är i dagsläget det enda företaget som arbetar mot ID-kapningar och bolagskapningar med medlemskap i Säkerhetsbranschen. Läs mer om hur du kan förutse kreditförluster och undvika konkurser med Bolagskollen här.
ViPo är ett rekommenderat företag 3 år i rad hos RecoViPo_tryggt_företag_Säkerhetsbranschen

 

Vad är Smishing? SMS Phishing