Vi på ViPo!

Säg hej till vårt team. Hos oss är varje medarbetare viktig och värdefull. Vill du bli en del av oss? Klicka på karriär för att se lediga tjänster.

Säkerhetsrådgivare Konsument

Isak Bengtsson

Isak Bengtsson

Säkerhetsrådgivare

Ambitiös, lyhörd och självsäker
info@vipo.se

Säkerhetsrådgivare Företag

Patrik Hogland

Patrik Hogland

Teamleader Utesälj/ Företagsrådgivare

Kreativ, lugn och klok
patrik.hogland@vipo.se

Ledning / Administration

Emil Bengtsson

Emil Bengtsson

Grundare / VD

Viljestark, ambitiös och visionär
emil.bengtsson@vipo.se

Cathrine Heidnert

Cathrine Heidnert

Kundansvarig / Administratör

Noggrann, pålitlig och professionell
cathrine.heidnert@vipo.se

Caroline Rosenlund

Caroline Rosenlund

Kommunikation- och marknadsansvarig

Ambitiös, kreativ och fokuserad
caroline.rosenlund@vipo.se

Träffa oss!

Cathrine Heidnert

Cathrine hittar du i kundtjänsten där hon arbetat som kundansvarig sedan årsskiftet.

Vi passade på att prata med Cathrine om hennes mål och framtiden.

Berätta lite om ditt dagliga arbete:
Den ena dagen är aldrig den andra lik! Det dagliga arbetet innebär bland annat att guida våra kunder på hemsidan eller mina sidor, för att hjälpa dem kontrollera sina händelser. Ibland hjälper jag till med fakturafrågor och andra gånger handlar det bara om rent generella avtalsfrågor.  Vi på kundtjänsten är behjälpliga även för våra duktiga säljare både inne och ute och administrerar bland annat alla avtal osv. 

Vad är det roligaste?
Det roligaste är just variationen i det dagliga arbetet, att får möta våra kunder genom samtal och få utvecklas med ansvaret det innebär att vara kundansvarig. Och såklart arbeta tillsammans med mina fina om något speciella kollegor..!

Hur beskriver du dig själv?
Jag är glad, positiv och ganska snäll, men bestämd! Jag har nära till skratt!

Fortsätt läs hela intervjun här… 

Träffa oss!

Emil Bengtsson 

Emil är grundare och VD för ViPo Säkerhetstjänster. Han har en gedigen bakgrund inom försäljning och brinner starkt för sälj och människor. Vad många inte vet är att Emil startade sitt första företag för 4 år sedan, hemma i köket. Sedan dess har både han och ViPo kommit en lång väg. Vi pratade lite med Emil om hans erfarenhet och framtiden.

Vad är din vision?
“Nu, efter expansionen, är min vision att verkligen bygga en bra struktur för alla delar av företaget. Jag har också en vision av att vi ska bli igenkända för den härliga atmosfär vi har på kontoret. Att vi ska fortsätta att vara en attraktiv arbetsplats.”

Hur kommer det sig att du valde att arbeta med en tjänst som ID-larm/bolagsskydd?
“Från början handlade det om att hitta en produkt som våra säljare inte bara kunde sälja bra utan även tro på till 100%. Jag tycker själv att det är viktigt att känna att man investerar sin tid i att göra saker och ting bättre. När jag började läsa om och sätta mig in i problematiken kring ID- och Bolagskapningar insåg jag verkligen värdet i en tjänst som vår och valde att satsa helhjärtat på den.”

Hur har ditt arbetsliv sett ut?

Fortsätt läs hela intervju här…

 

 

 

 

 

 

 

En del av SäkerhetsBranschen

Organisationen SäkerhetsBranschen

ViPo kan idag presentera att vi nu är stolta medlemmar i branschorganisationen SäkerhetsBranschen.

Om SäkerhetsBranschen:
”Föreningen samlar aktörer inom säkerhet för att synliggöra och skapa opinion för säkerhetsfrågor för ett tryggare och säkrare Sverige.

SäkerhetsBranschen arbetar för fler och bättre affärer för våra medlemmar och deras kunder och bidrar till ett säkrare samhälle genom att medlemmarna har rätt kompetens, agerar ansvarsfullt och levererar med hög kvalitet.”

I samband med det nya medlemskapet intervjuade vi vår kundansvarig Cathrine Heidnert.

Vad innebär detta för ViPo?

Vi på ViPo har under de senaste månaderna lagt mycket fokus och energi på att skapa och erbjuda våra kunder lättanvända, trygga tjänster med rättvisa villkor.

Läs hela artikeln här…

REGISTRERA NYCKELBRICKA

ENKELT
För att vi ska veta att det är just dina nycklar som kommit in till oss är det viktigt att du registrerar din nyckelbricka. Skanna QR-koden ovan med kameran på din telefon, eller gå in på www.vipo.se/nyckelbricka .

SNABBT
Skulle du bli av med dina nycklar lägger upphittaren dem endast i en av PostNords brevlådor. När vi fått tag på nycklarna kontaktar vi dig, så all blir som vanligt igen.

TRYGGT
Koden på din nyckelbricka är unikt för bara dig. Vem nycklarna tillhör stannar mellan oss, och vi lämnar endast ut nycklarna till den person som de står registrerade på. Koden på nyckelbrickan finns på baksidan och börjar med VPB.

HÄMTA DITT GRATIS RFID-BLOCKER KORT!Fyll i formuläret för att beställa hem ditt kostnadsfria RFID-Blocker kort*.

VARFÖR ViPo'S RFID-BLOCKER?
- Vi på ViPo prioriterar din trygghet. Vi vill göra det lättare att skydda dina viktiga kort-& värdehandlingar. Tack vare den QR-kod som lett dig hit har du nu möjlighet att hämta ut ett kostnadsfritt RFID-Blocker kort! Allt du behöver göra är att fylla i dina uppgifter här på sidan.

Lägg kortet i din plånbok intill de kort som har "RFID-symbolen". När det är dags att betala flyttar du bara kortet - och signalen fungerar igen!

* För att beställa hem ett kostnadsfritt kort krävs giltiga kontakt- och personuppgifter. Endast ett kort per kund.