Samarbetspartner – BolagsspecialistenFöretagspartner
  samarbetspartner-bolagsspecialisten-2
  VIPO’S VÄNNER

  Samarbetspartner Bolagsspecialisten

  ViPo’s samarbetspartner Bolagsspecialisten har specialiserat sig på att hjälpa sina kunder att på ett effektivt sätt avveckla aktiebolag samt sälja aktiebolag med affärshistorik. Tillsammans erbjuder vi nu alla Bolagsspecialistens nya kunder tre kostnadsfria månader med tjänsten Bolagskollen. Nedan kan du läsa mer om VD Nicklas Sångberg’s tankar om samarbetet.

   

  Hur tycker ni att samarbetet med ViPo fungerar?

  Vi på Bolagsspecialisten tycker att samarbetet med ViPo fungerar väldigt bra. För vår del innebär samarbetet att vi kan skydda våra kunder då de är som mest utsatta.

   

  Vad innebär samarbetet för er?
  Bolagsspecialisten köper och säljer årligen hundratals aktiebolag. När våra kunder har köpt ett bolag ger vårt samarbete dem möjlighet att uppmärksamma dem på alla förändringar som sker. De får nyttig information om när viktiga ändringar genomförts, men blir även varnade om förändringar i bolaget som verkar misstänkta. Just dessa nystartade företag är extra känsliga för dåliga affärer, och med Bolagskollen kan våra kunder dessutom kreditupplysa de företag de vill göra affärer med för att säkerställa att allt står rätt till. Det minskar givetvis tråkiga kreditförluster men ger även extra kontroll för företagarna.

   

  Söker ditt företag eller förening en samarbetspartner?

  Ett samarbete med oss ger dig möjlighet att tjäna extra pengar till din förening, eller skapa viktigt mervärde för dina kunder. Kontakta oss idag för att ta reda på hur vi kan hjälpa varandra framöver.

  samarbetspartner - tolv mobil - 2