ViPo Samarbeten

Söker ditt företag en trygg samarbetspartner?

Vi på ViPo tror på goda relationer och affärer oavsett om det gäller medarbetare, kunder eller samarbetspartners. Vi erbjuder skräddarsydda, förmånliga samarbeten för ditt företag eller förening.

Kontakta oss för att ta reda på mer information om hur vi kan starta goda, värdefulla och gynnsamma affärer tillsammans.

Kontaktpersoner

Kontakta oss för mer information

FAQ

Vanliga frågor om samarbeten

ID-Larm

Hur fungerar samarbeten?
Hur samarbeten fungerar beror på företaget i sig och vilka möjligheter som finns. Huvudsaken är att vi hittar samarbeten som gynnar både oss och er, samt alla våra kunder. Ett samarbete för oss sker i huvudsak för att stärka såväl befintliga kundrelationer som nya, samtidigt som vi tillsammans bygger goda affärsrelationer. Hur fungerar samarbeten för ditt företag? Kontakta oss för att ta reda på hur ett samarbete kan fungera för just dig och dina kunder redan idag!
Vad är en samarbetspartner?
Vad är en samarbetspartner för dig och ditt företag? För oss är det viktigast hos en samarbetspartner ömsesidigt förtroende och en gemensam vision om var samarbetet ska leda. Vill du ta reda på hur vi kan hjälpa varandra framåt? Kontakta oss nu!
Hur kan företag samarbeta?
Hur kan företag samarbeta för att nå nya mål? Exempel på samarbeten kan vara att ditt företag eller förening erbjuder rabatterade tjänster eller särskilda förmåner. Ta reda på hur vi kan hjälpa varandra att växa med värdefulla samarbeten. Kontakta oss idag!
Hur kan ett samarbete se ut?

Hur kan ett samarbete se ut för ditt företag eller förening? Hur ett samarbete kan se ut beror givetvis på företaget i sig och förutsättningar för samarbetet. Söker du ett samarbete för en förening kan ni exempelvis sälja RFID-Blocker kort (anti skimming-kort) eller Nyckelbrickor. Företagssamarbeten kan exempelvis innebära att erbjuda våra tjänster som en extra förmån för dina kunder. Är du nyfiken på hur vi kan samarbeta? Kontakta oss idag!