Nyckelbricka

Vi alla kan ha lite otur ibland.
Med hjälp av ViPo’s nyckelbricka ökar du chansen att få tillbaka dina nycklar om de kommer bort. Registrera din nyckelbricka via formuläret här nedan med det unika VPB ID-numret, så vet vi vem nycklarna tillhör om de kommer bort! 

Snabbt, tryggt och enkelt.
Allt upphittaren behöver göra är att lämna nyckelbrickan i en av PostNords brevlådor. Resten sköter vi!

 

Registrera din nyckelbricka

Vill du beställa ViPo’s nyckelbricka?

En nyckelbricka fäster du enkelt på din nyckelknippa. Om dina nycklar kommer bort behöver upphittaren endast lägga knippan i en av PostNords brevlådor. Vi ser därefter till att nycklarna hamnar hos dig igen.

Nyckelbrickan är en aktiv tjänst
och löper årsvis till en låg avgift. Tänk på att hålla dina kontakt- och adressuppgifter uppdaterade så vi snabbt kan få tag på dig.

Snygg design
Vi prioriterar “det lilla extra”. Därför har vi designat en nyckelbricka som ser bra ut i nyckelknippan. Våra nyckelbrickor matchar dessutom våra RFID-Blocker kort.

Vi rekommenderar att du avlägsnar snodden från nyckelbrickan och fäster den direkt på nyckelringen för att vara säker på att den sitter fast ordentligt.

 

Jag har läst och godkänt de allmänna villkoren samt ViPo's integritetspolicy.

15 + 1 =

REGISTRERA NYCKELBRICKA

ENKELT
För att vi ska veta att det är just dina nycklar som kommit in till oss är det viktigt att du registrerar din nyckelbricka. Skanna QR-koden ovan med kameran på din telefon, eller gå in på www.vipo.se/nyckelbricka .

SNABBT
Skulle du bli av med dina nycklar lägger upphittaren dem endast i en av PostNords brevlådor. När vi fått tag på nycklarna kontaktar vi dig, så all blir som vanligt igen.

TRYGGT
Koden på din nyckelbricka är unikt för bara dig. Vem nycklarna tillhör stannar mellan oss, och vi lämnar endast ut nycklarna till den person som de står registrerade på. Koden på nyckelbrickan finns på baksidan och börjar med VPB.

HÄMTA DITT GRATIS RFID-BLOCKER KORT!Fyll i formuläret för att beställa hem ditt kostnadsfria RFID-Blocker kort*.

VARFÖR ViPo'S RFID-BLOCKER?
- Vi på ViPo prioriterar din trygghet. Vi vill göra det lättare att skydda dina viktiga kort-& värdehandlingar. Tack vare den QR-kod som lett dig hit har du nu möjlighet att hämta ut ett kostnadsfritt RFID-Blocker kort! Allt du behöver göra är att fylla i dina uppgifter här på sidan.

Lägg kortet i din plånbok intill de kort som har "RFID-symbolen". När det är dags att betala flyttar du bara kortet - och signalen fungerar igen!

* För att beställa hem ett kostnadsfritt kort krävs giltiga kontakt- och personuppgifter. Endast ett kort per kund.