s

Mobilt brandlarm

Statistik visar att brand kan uppstå av både oväntade och oförklarliga anledningar. Damm, kortslutning eller trasiga mobilladdare är några av de kända orsakerna som startar bränder i svenska hem idag.

Trygghet för livet.
Med tjänsten mobil brandlarm från ViPo tar du ett aktivt val mot en tryggare vardag. Efterson de flesta bränder uppstår när du inte är hemma, kan vi tillsammans förhindra oönskade skador och framförallt – rädda liv. 

Koll på batteriet.

Var tionde bostad i Sverige, mer än 400 000 hushåll, saknar en fungerande brandvarnare.
Vanligtvis är orsaken ett trasigt eller urladdat batteri.
Vi skickar SMS vid låg batterinivå, svarar
du på SMSet skickar vi ett nytt batteri
hem till dig.

Skydd i tre steg

Larm via SMS
Vid rökutveckling ger brandvarnaren ifrån sig en kraftig signal samtidigt som du får ett SMS. Är du då i närheten kan du snabbt ta dig hem och kontrollera läget.

Vi ringer 
Strax efter att du mottagit SMS ringer vi upp dig. Detta för att kontrollera att du nåtts av informationen. Vi försöker också, på bästa sätt, hjälpa dig hantera situationen.

Kontaktlista
Går det inte att nå dig börjar vi så snabbt som möjligt ta kontakt via den kontaktlista du uppgett. Kontaktlistan kan bestå av 4 personer, alla med syfte att ta sig till ditt hem för att sedan vidta lämpligast åtgärd.

Enkel installation

Larm via SMS
De mobila brandlarmet kräver ingen kabeldragning. Du sätter enkelt upp brandvarnaren i ett befintligt takfäste eller med den dubbelhäftande tejp som medkommer.

Batteri i 24 månader
Brandvarnaren drivs med ett vanligt 9-volts batteri och räcker i upp till 24 månader. För säkerhetens skull meddelar vi dig även när det är dags att byta batteri.

 

Fyll i formuläret för att bli kontaktad.

REGISTRERA NYCKELBRICKA

ENKELT
För att vi ska veta att det är just dina nycklar som kommit in till oss är det viktigt att du registrerar din nyckelbricka. Skanna QR-koden ovan med kameran på din telefon, eller gå in på www.vipo.se/nyckelbricka .

SNABBT
Skulle du bli av med dina nycklar lägger upphittaren dem endast i en av PostNords brevlådor. När vi fått tag på nycklarna kontaktar vi dig, så all blir som vanligt igen.

TRYGGT
Koden på din nyckelbricka är unikt för bara dig. Vem nycklarna tillhör stannar mellan oss, och vi lämnar endast ut nycklarna till den person som de står registrerade på. Koden på nyckelbrickan finns på baksidan och börjar med VPB.

HÄMTA DITT GRATIS RFID-BLOCKER KORT!Fyll i formuläret för att beställa hem ditt kostnadsfria RFID-Blocker kort*.

VARFÖR ViPo'S RFID-BLOCKER?
- Vi på ViPo prioriterar din trygghet. Vi vill göra det lättare att skydda dina viktiga kort-& värdehandlingar. Tack vare den QR-kod som lett dig hit har du nu möjlighet att hämta ut ett kostnadsfritt RFID-Blocker kort! Allt du behöver göra är att fylla i dina uppgifter här på sidan.

Lägg kortet i din plånbok intill de kort som har "RFID-symbolen". När det är dags att betala flyttar du bara kortet - och signalen fungerar igen!

* För att beställa hem ett kostnadsfritt kort krävs giltiga kontakt- och personuppgifter. Endast ett kort per kund.