Vi prioriterar din integritet

Begära tillgång till data
I enlighet med GDPR har du som privatperson har rätt till att få information om vilken data vi behandlar om dig. 

Nedan finner du information kring hur du begär information kring den data vi behandlar om dig. Du kan dessutom läsa både vår integritetspolicy samt våra allmänna villkor. 

Hos oss kan du känna dig trygg. Vi prioriterar din integritet!

Din integritet

Vi prioriterar din integritet, har du några synpunkter eller frågor utöver vår policy?

Begära tillgång till data

Vi prioriterar din integritet. Du som privatperson har således rätt att få information om vilken data vi behandlar om dig. Vill du lämna en begäran gör du det skriftligt. Din ansökan måste därtill undertecknas av den sökande samt innehålla uppgifter om namn och personnummer.

Skicka begäran till:
ViPo Säkerhetstjänster AB
Järnvägsgatan 7
252 24, Helsingborg

Utdragen sänds till den sökandes folkbokföringsadress inom en månad från det att ansökan inkommit till oss.

Begära rättelse av data & invända till behandling av data

Vi prioriterar din integritet.
Ring vår kundtjänst för att begära rättelse.
Telefon: 042-12 19 11

Övriga rättelser

Rätt till begränsning av behandling och rätt till dataportabilitet av data började gälla i samband med att EU:s nya dataskyddsförordning, även kallad GDPR, trädde i kraft den 25 maj 2018.

REGISTRERA NYCKELBRICKA

ENKELT
För att vi ska veta att det är just dina nycklar som kommit in till oss är det viktigt att du registrerar din nyckelbricka. Skanna QR-koden ovan med kameran på din telefon, eller gå in på www.vipo.se/nyckelbricka .

SNABBT
Skulle du bli av med dina nycklar lägger upphittaren dem endast i en av PostNords brevlådor. När vi fått tag på nycklarna kontaktar vi dig, så all blir som vanligt igen.

TRYGGT
Koden på din nyckelbricka är unikt för bara dig. Vem nycklarna tillhör stannar mellan oss, och vi lämnar endast ut nycklarna till den person som de står registrerade på. Koden på nyckelbrickan finns på baksidan och börjar med VPB.

HÄMTA DITT GRATIS RFID-BLOCKER KORT!Fyll i formuläret för att beställa hem ditt kostnadsfria RFID-Blocker kort*.

VARFÖR ViPo'S RFID-BLOCKER?
- Vi på ViPo prioriterar din trygghet. Vi vill göra det lättare att skydda dina viktiga kort-& värdehandlingar. Tack vare den QR-kod som lett dig hit har du nu möjlighet att hämta ut ett kostnadsfritt RFID-Blocker kort! Allt du behöver göra är att fylla i dina uppgifter här på sidan.

Lägg kortet i din plånbok intill de kort som har "RFID-symbolen". När det är dags att betala flyttar du bara kortet - och signalen fungerar igen!

* För att beställa hem ett kostnadsfritt kort krävs giltiga kontakt- och personuppgifter. Endast ett kort per kund.