Återförsäljare

VÄLKOMMEN ATT BLI EN DEL AV ViPo
Vi på ViPo är alltid öppna för nya samarbeten om kemin stämmer. Oavsett om ni arbetar via telefon eller ute på fält så kan vi skapa ett lönsamt och bra samarbete. ViPo har marknadens bästa paketering av tjänster både för säljare och kunder, jämför oss gärna. Vi ser till att er uppstart blir så simpel som möjligt så ni kan komma igång med försäljningen. Hör av er för ett förutsättningslöst möte. Allt ni behöver göra är att fylla i uppgifterna nedan.

VEM SÖKER VI?
Just nu söker vi företag som vill hjälpa oss med vårt mål, att bidra till ett tryggare samhälle och en bättre vardag. Vi vill att det ska vara så jobbigt som möjligt för en kriminell att bedra allmänheten bakom en datorskärm. Oavsett om ni är en etablerad organisation idag med flera års erfarenhet, eller ett par hungriga säljare som vill bryta er loss från er nuvarande tjänst och komma igång som företagare så kan vi hitta en bra lösning.

Läs gärna mer om våra tjänster ID-Larm och Bolagskollen, eller hör av dig direkt för chansen att bli en del av ViPo redan idag!

 

Bli en del av ViPo! Kontakta oss för att få veta mer, börja med att ansöka här.

REGISTRERA NYCKELBRICKA

ENKELT
För att vi ska veta att det är just dina nycklar som kommit in till oss är det viktigt att du registrerar din nyckelbricka. Skanna QR-koden ovan med kameran på din telefon, eller gå in på www.vipo.se/nyckelbricka .

SNABBT
Skulle du bli av med dina nycklar lägger upphittaren dem endast i en av PostNords brevlådor. När vi fått tag på nycklarna kontaktar vi dig, så all blir som vanligt igen.

TRYGGT
Koden på din nyckelbricka är unikt för bara dig. Vem nycklarna tillhör stannar mellan oss, och vi lämnar endast ut nycklarna till den person som de står registrerade på. Koden på nyckelbrickan finns på baksidan och börjar med VPB.

HÄMTA DITT GRATIS RFID-BLOCKER KORT!Fyll i formuläret för att beställa hem ditt kostnadsfria RFID-Blocker kort*.

VARFÖR ViPo'S RFID-BLOCKER?
- Vi på ViPo prioriterar din trygghet. Vi vill göra det lättare att skydda dina viktiga kort-& värdehandlingar. Tack vare den QR-kod som lett dig hit har du nu möjlighet att hämta ut ett kostnadsfritt RFID-Blocker kort! Allt du behöver göra är att fylla i dina uppgifter här på sidan.

Lägg kortet i din plånbok intill de kort som har "RFID-symbolen". När det är dags att betala flyttar du bara kortet - och signalen fungerar igen!

* För att beställa hem ett kostnadsfritt kort krävs giltiga kontakt- och personuppgifter. Endast ett kort per kund.