Skriftligt avtal

Välkommen till en tryggare vardag

Kontrollera att priser och villkor stämmer överens med vad du och din kontaktperson hos oss kommit överens om. Bekräfta sedan avtalet genom att svara på det SMS du mottagit från ViPo med JA eller OK (stora eller små bokstäver spelar ingen roll).

Om du inte godkänner erbjudandet genom att svara på SMSet, kommer tjänsten inte aktiveras och du kommer ej bli debiterad.

Du har rätt att ångra tjänsten 14 dagar från och med att du godkänner erbjudandet. Du ångrar dig genom att antingen skicka en ångerblankett som du finner på www.vipo.se alt kontaktar du vår kundtjänst.

 

FÖRKÖPSINFORMATION

Tjänsten har en rabatterad månadsavgift på 199 kr per månad, per brandlarm, i 24 månader. Till tjänsten ingår även lån av ett (1) Mobilt brandlarm, för detta betalar du 0 kr.

– I tjänsten ingår ett meddelandesystem som aktiveras när rökutveckling identifieras där enheten är placerad. Systemet skickar automatiskt sms till det nummer som du har angivit, därefter kontaktar ViPo:s larmcentral dig per telefon. Om du inte går att få tag på ringer vi upp dina kontaktpersoner i den ordning du angett på din kontaktlista.

Har du frågor du vill ha besvarade kan du enkelt svara på SMSet med bokstäverna FRÅGA så kontaktar vi dig åter.

Vill du tacka nej till anbudet och inte få fler samtal gällande detta erbjudande svarar du enkelt med bokstäverna NEJ på smset.

 

TJÄNSTEINFORMATION
Tjänst: ViPo Mobilt Brandlarm
Bindningstid: 24 månader
Uppsägningstid: 3 månader
Pris: 199 kr / mån / Brandlarm
Antal brandlarm: 1 st

 

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER
ViPo värnar om våra kunders och potentiella kunders integritet och har därför upprättat en integritetspolicy som beskriver vad vi gör med dina uppgifter och vilka rättigheter du har. Du finner vår policy via Vipo.se/om-oss/gdpr

 

ALLMÄNNA VILLKOR
Genom att svara Ja/OK på ditt SMS godkänner du de villkor som hör till tjänsten ViPo ID-Larm Prio. Vi rekommenderar dig därför att läsa igenom dessa villkor. Villkoren finner du via länken:
Allmänna villkor

Du har rätt att ångra tjänsten 14 dagar från och med att du godkänner erbjudandet. Vid eventuell ånger återgår du till det tidigare tjänsteupplägget. Du ångrar dig genom att antingen skicka in Konsumentverkets standard ångerblankett som du finner på www.vipo.se alternativt kontaktar du vår kundtjänst. Svarar du STOP på SMSet hamnar du i vår spärrlista och du kommer då inte kontaktas av oss igen.

Certifierade av Säkerhetsbranschen

Säkerhetsbranschen

Kontakta ViPo

0