Skriftligt avtal

Välkommen till en tryggare vardag

Nedan finner du priser och villkor, kontrollera att dessa stämmer överens med vad du och vår handläggare kommit överens om och bekräfta sedan genom att svara på det SMS du mottagit från Bolagskollen med ja eller ok (stora eller små bokstäver spelar ingen roll.)

Efter detta så skickas det ett välkomstbrev hem till din angivna adress med mer information.

 

FÖRKÖPSINFORMATION

I samband med att du skaffar Bolagskollen Prio, så bjuder vi dig på spärrservicen för dina identitets och värdehandlingar så länge du väljer att skydda dig (värde 99kr/mån).

– I tjänsten ingår övervakning i realtid dygnet runt på ditt organisationsnummer & personnummer hos både Bisnode & Creditsafe, 365 dagar per år. Vid en förändring av din kreditprofil så kontaktas du via SMS alternativt mail. Tjänsten förmedlar även support och spärrning.

En anslutningsavgift på 250kr tillkommer på första fakturan om inget annat angivits

Samtliga priser som angivits i de SMS du mottagit är exklusive moms.

TJÄNSTEINFORMATION
Tjänst: Bolagskollen Prio
Bindningstid: 24 mån
Uppsägningstid: 3 månader
Pris: 295 kr

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER
ViPo värnar om våra kunders och potentiella kunders integritet och har därför upprättat en integritetspolicy som beskriver vad vi gör med dina uppgifter och vilka rättigheter du har. Du finner vår policy via Vipo.se/om-oss/gdpr

ALLMÄNNA VILLKOR
Genom att svara Ja/OK på ditt SMS godkänner du de villkor som hör till tjänsten Bolagskollen. Vi rekommenderar dig därför att läsa igenom dessa villkor. Villkoren finner du via länken:
Allmänna villkor

Certifierade av Säkerhetsbranschen

Säkerhetsbranschen

Kontakta ViPo

0