Cathrine Heidnert

Cathrine Heidnert

Cathrine hittar du i kundtjänsten där hon arbetat som kundansvarig sedan årsskiftet.
Vi passade på att prata med Cathrine om hennes mål och framtiden.

Berätta lite om ditt dagliga arbete:
Den ena dagen är aldrig den andra lik! Det dagliga arbetet innebär bland annat att guida våra kunder på hemsidan eller mina sidor, för att hjälpa dem kontrollera sina händelser. Ibland hjälper jag till med fakturafrågor och andra gånger handlar det bara om rent generella avtalsfrågor.  Vi på kundtjänsten är behjälpliga även för våra duktiga säljare både inne och ute och administrerar bland annat alla avtal osv. 

Vad är det roligaste?
Det roligaste är just variationen i det dagliga arbetet, att får möta våra kunder genom samtal och få utvecklas med ansvaret det innebär att vara kundansvarig. Och såklart arbeta tillsammans med mina fina om något speciella kollegor..!

Hur beskriver du dig själv?
Jag är glad, positiv och ganska snäll, men bestämd! Jag har nära till skratt!

Vad är ditt nästa mål?
Målet är att hela tiden utvecklas. Jag vill alltid förbättra det som går att förbättra och göra det som är bra ännu bättre… man lär sig något nytt varje dag. Nästa mål är att alla våra kunder ska känna sig nöjda med hur de blir bemötta hos oss.

Vad tycker du om ViPo som arbetsplats?
Jag trivs jättebra, vi har alltid nära till skratt… även om vi i våra roller är professionella så har vi väldigt roligt tillsammans, vi är som en liten familj!

 

 

REGISTRERA NYCKELBRICKA

ENKELT
För att vi ska veta att det är just dina nycklar som kommit in till oss är det viktigt att du registrerar din nyckelbricka. Skanna QR-koden ovan med kameran på din telefon, eller gå in på www.vipo.se/nyckelbricka .

SNABBT
Skulle du bli av med dina nycklar lägger upphittaren dem endast i en av PostNords brevlådor. När vi fått tag på nycklarna kontaktar vi dig, så all blir som vanligt igen.

TRYGGT
Koden på din nyckelbricka är unikt för bara dig. Vem nycklarna tillhör stannar mellan oss, och vi lämnar endast ut nycklarna till den person som de står registrerade på. Koden på nyckelbrickan finns på baksidan och börjar med VPB.

HÄMTA DITT GRATIS RFID-BLOCKER KORT!Fyll i formuläret för att beställa hem ditt kostnadsfria RFID-Blocker kort*.

VARFÖR ViPo'S RFID-BLOCKER?
- Vi på ViPo prioriterar din trygghet. Vi vill göra det lättare att skydda dina viktiga kort-& värdehandlingar. Tack vare den QR-kod som lett dig hit har du nu möjlighet att hämta ut ett kostnadsfritt RFID-Blocker kort! Allt du behöver göra är att fylla i dina uppgifter här på sidan.

Lägg kortet i din plånbok intill de kort som har "RFID-symbolen". När det är dags att betala flyttar du bara kortet - och signalen fungerar igen!

* För att beställa hem ett kostnadsfritt kort krävs giltiga kontakt- och personuppgifter. Endast ett kort per kund.