ViPo+SäkerhetsBranshen
Organisationen SäkerhetsBranschen

ViPo kan idag presentera att vi nu är stolta medlemmar i branschorganisationen SäkerhetsBranschen.

Om SäkerhetsBranschen:
”Föreningen samlar aktörer inom säkerhet för att synliggöra och skapa opinion för säkerhetsfrågor för ett tryggare och säkrare Sverige.

SäkerhetsBranschen arbetar för fler och bättre affärer för våra medlemmar och deras kunder och bidrar till ett säkrare samhälle genom att medlemmarna har rätt kompetens, agerar ansvarsfullt och levererar med hög kvalitet.”

I samband med det nya medlemskapet intervjuade vi vår kundansvarig Cathrine Heidnert.

Vad innebär detta för ViPo?

Vi på ViPo har under de senaste månaderna lagt mycket fokus och energi på att skapa och erbjuda våra kunder lättanvända, trygga tjänster med rättvisa villkor. Ständigt arbetar vi med att förbättra våra tjänster, metoder och kunskaper för att säkerställa hög kvalitet. Medlemskapet i organisationen SäkerhetsBranschen innebär ett steg framåt i vår utveckling mot ännu högre kundnöjdhet och trygghet. Målet är och har alltid varit att förändra och förbättra synen på innebörden av att arbeta med telefonen som verktyg.

Hur är synen på telemarketing idag?

Många har idag förutfattade meningar när det kommer till telefonförsäljning, tyvärr. Missuppfattningar sker lätt över telefonen. Det är därför extra viktigt att kunna visa upp vårt nya medlemskap för att nå ut med budskapet om att vi bedriver en seriös verksamhet och arbetar för ett tryggare samhälle.

Hur kan dessa missuppfattningar undvikas?

Dels lägger vi mycket tid och fokus på att utbilda våra säljare, men vi har även arbetat fram processer för att säkerställa att avtalen sker på ett tryggt och korrekt sätt. Vi har förlängt processen för hur avtalen godkänns och utökat informationen till kund. Detta är som sagt en pågående process och tack vare generös feedback från våra kunder är vi nu i full gång med att förbättra och tydliggöra våra tjänster och produkter. Givetvis är detta någonting vi arbetar med löpande även i fortsättningen.

REGISTRERA NYCKELBRICKA

ENKELT
För att vi ska veta att det är just dina nycklar som kommit in till oss är det viktigt att du registrerar din nyckelbricka. Skanna QR-koden ovan med kameran på din telefon, eller gå in på www.vipo.se/nyckelbricka .

SNABBT
Skulle du bli av med dina nycklar lägger upphittaren dem endast i en av PostNords brevlådor. När vi fått tag på nycklarna kontaktar vi dig, så all blir som vanligt igen.

TRYGGT
Koden på din nyckelbricka är unikt för bara dig. Vem nycklarna tillhör stannar mellan oss, och vi lämnar endast ut nycklarna till den person som de står registrerade på. Koden på nyckelbrickan finns på baksidan och börjar med VPB.

HÄMTA DITT GRATIS RFID-BLOCKER KORT!Fyll i formuläret för att beställa hem ditt kostnadsfria RFID-Blocker kort*.

VARFÖR ViPo'S RFID-BLOCKER?
- Vi på ViPo prioriterar din trygghet. Vi vill göra det lättare att skydda dina viktiga kort-& värdehandlingar. Tack vare den QR-kod som lett dig hit har du nu möjlighet att hämta ut ett kostnadsfritt RFID-Blocker kort! Allt du behöver göra är att fylla i dina uppgifter här på sidan.

Lägg kortet i din plånbok intill de kort som har "RFID-symbolen". När det är dags att betala flyttar du bara kortet - och signalen fungerar igen!

* För att beställa hem ett kostnadsfritt kort krävs giltiga kontakt- och personuppgifter. Endast ett kort per kund.