Emil Bengtsson
Emil Bengtsson 

Emil är grundare och VD för ViPo Säkerhetstjänster. Han har en gedigen bakgrund inom försäljning och brinner starkt för sälj och människor. Vad många inte vet är att Emil startade sitt första företag för 4 år sedan, hemma i köket. Sedan dess har både han och ViPo kommit en lång väg. Vi pratade lite med Emil om hans erfarenhet och framtiden.

Vad är din vision?

“Nu, efter expansionen, är min vision att verkligen bygga en bra struktur för alla delar av företaget. Jag har också en vision av att vi ska bli igenkända för den härliga atmosfär vi har på kontoret. Att vi ska fortsätta att vara en attraktiv arbetsplats.”

Hur kommer det sig att du valde att arbeta med en tjänst som ID-larm/bolagsskydd?

“Från början handlade det om att hitta en produkt som våra säljare inte bara kunde sälja bra utan även tro på till 100%. Jag tycker själv att det är viktigt att känna att man investerar sin tid i att göra saker och ting bättre. När jag började läsa om och sätta mig in i problematiken kring ID- och Bolagskapningar insåg jag verkligen värdet i en tjänst som vår och valde att satsa helhjärtat på den.”

Hur har ditt arbetsliv sett ut?

“Jag startade mitt arbetsliv som 14-åring i restaurangbranschen. I 20-års åldern hade jag jobbat med det mesta inom restaurang och kände att det var dags för ett miljöombyte. Då valde jag något som jag kände att jag skulle vara duktig på och det var sälj. Därefter jobbade jag som telefonsäljare i lite mer än 2 år och startade senare eget företag år 2016. Även som egen fortsatte jag att arbeta som telefonsäljare, fast hemifrån, i ca 1,5 år. Efter det startade jag upp ett kontor där vi blev fler säljare… och på den vägen är det. Idag är vi över 20 st anställda som driver och säljer en tjänst som skapar trygghet i vardagen. Det känns väldigt bra!”

Hur ser en arbetsdag ut?

“Det finns ingen vanlig arbetsdag i mitt yrke, alla dagar är helt olika! Ena dagen kan jag stå och sortera städskrubben och den andra ha massa möten med intressanta samarbeten. Jag har ingen prestige i vad jag gör eller inte gör… Jag gör det som måste göras helt enkelt.”

Vad händer i höst?

“I höst kommer vi att växla upp ännu ett steg och satsa mycket på vårt företagsteam som arbetar med att åka ut till potentiella kunder för att förklara hur vi och vår tjänst kan hjälpa dem. Detta projekt har varit lite svalt nu under våren och sommaren, men nu känner vi oss mer än redo!”

 

REGISTRERA NYCKELBRICKA

ENKELT
För att vi ska veta att det är just dina nycklar som kommit in till oss är det viktigt att du registrerar din nyckelbricka. Skanna QR-koden ovan med kameran på din telefon, eller gå in på www.vipo.se/nyckelbricka .

SNABBT
Skulle du bli av med dina nycklar lägger upphittaren dem endast i en av PostNords brevlådor. När vi fått tag på nycklarna kontaktar vi dig, så all blir som vanligt igen.

TRYGGT
Koden på din nyckelbricka är unikt för bara dig. Vem nycklarna tillhör stannar mellan oss, och vi lämnar endast ut nycklarna till den person som de står registrerade på. Koden på nyckelbrickan finns på baksidan och börjar med VPB.

HÄMTA DITT GRATIS RFID-BLOCKER KORT!Fyll i formuläret för att beställa hem ditt kostnadsfria RFID-Blocker kort*.

VARFÖR ViPo'S RFID-BLOCKER?
- Vi på ViPo prioriterar din trygghet. Vi vill göra det lättare att skydda dina viktiga kort-& värdehandlingar. Tack vare den QR-kod som lett dig hit har du nu möjlighet att hämta ut ett kostnadsfritt RFID-Blocker kort! Allt du behöver göra är att fylla i dina uppgifter här på sidan.

Lägg kortet i din plånbok intill de kort som har "RFID-symbolen". När det är dags att betala flyttar du bara kortet - och signalen fungerar igen!

* För att beställa hem ett kostnadsfritt kort krävs giltiga kontakt- och personuppgifter. Endast ett kort per kund.