Skriftligt avtal

Välkommen till en tryggare vardag

Nedan finner du priser och villkor för uppgradering av din tjänst, kontrollera att dessa stämmer överens med vad du och vår handläggare kommit överens om och bekräfta sedan genom att svara på det SMS du mottagit från ViPo med ja eller ok (stora eller små bokstäver spelar ingen roll).

Efter detta skickas det ett sms till dig med information om att ditt abonnemang uppgraderats enligt nedan.

FÖRKÖPSINFORMATION
I samband med att du skaffar ViPo ID-Larm Prio, så bjuder vi dig på spärrservicen för dina identitets och värdehandlingar så länge du väljer att skydda dig.

I tjänsten ingår övervakning i realtid dygnet runt på ditt personnummer hos både Dun & Bradstreet (fd. Bisnode) & Creditsafe, 365 dagar per år. Vid en förändring av din kreditprofil kontaktas du via SMS alternativt mail. Tjänsten förmedlar även support och spärrning.

Om du inte godkänner detta avtal genom att svara på SMSet med Ja/OK, kommer tjänsten inte aktiveras och du kommer ej att bli debiterad.

TJÄNSTEINFORMATION
Tjänst: ViPo ID-Larm Prio
Bindningstid: 12 månader
Uppsägningstid: 3 månader
Pris: 129 kr /mån

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER
ViPo värnar om våra kunders och potentiella kunders integritet och har därför upprättat en integritetspolicy som beskriver vad vi gör med dina uppgifter och vilka rättigheter du har. Du finner vår policy via Vipo.se/om-oss/gdpr

ALLMÄNNA VILLKOR
Genom att svara Ja/OK på ditt SMS godkänner du de villkor som hör till tjänsten ViPo ID-Larm Prio. Vi rekommenderar dig därför att läsa igenom dessa villkor. Villkoren finner du via länken:
Allmänna villkor

Du har rätt att ångra tjänsten 14 dagar från och med att du godkänner erbjudandet. Vid eventuell ånger återgår du till det tidigare tjänsteupplägget. Du ångrar dig genom att antingen skicka in Konsumentverkets standard ångerblankett som du finner på www.vipo.se alternativt kontaktar du vår kundtjänst. Svarar du STOP på SMSet hamnar du i vår spärrlista och du kommer då inte kontaktas av oss igen.

Känner du dig osäker?
Läs mer om tjänsten ViPo ID-Larm Prio och hur vi kan hjälpa dig att förebygga en ID-kapning.

Certifierade av Säkerhetsbranschen

Säkerhetsbranschen

Kontakta ViPo

0